Сьогодні ділюся рецептом смачного печива на кефірі. До печива додала начинку з яблук. Начинка ароматна та її багато! Печиво дуже полюбилося моїй родині)
Інгредієнти:
Для змащування:
Приготування:
У невелику миску розбиваю яйце, виливаю кефір, додаю цукор, ванільний цукор та дрібку солі. Все добре перемішую і поки що відставляю убік.
У глибоку миску додаю борошно, розпушувач і перемішую. Додаю вершкове масло, порізане шматочками. Перетираю масло з борошном у крихту. Роблю невелику ямку та виливаю підготовлену суміш. Замішую м’яке тісто.
Забираю тісто в пакет і залишаю в холодильнику на 30-40 хвилин.
Поки тісто охолоджується, готую начинку. Додаю в сковорідку олію, цукор висипаю нарізані кубиками яблука та одну чайну ложку кориці. Перемішую і тушкую до м’якості. Рідина має повністю випаруватися.
Розкочую тісто у прямокутний пласт. Товщина пласта приблизно 3-4 мм. Викладаю в середину начинку. За допомогою килимка для випічки підгинаю краї тіста.
Розрізаю валик на шматочки. Оскільки ріжу на силіконовому килимку, підкладаю під нього скребок для тіста.
Нарізані шматочки завертаю швом донизу і акуратно викладаю на лист. Змащую заготовки жовтком, змішаним із однією чайною ложкою молока. Ставлю печиво випікатися у заздалегідь розігріту духовку. Час випічки приблизно 25 хвилин
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…