Давня і давно забута намазка на хліб із простої консерви. Можна на бутерброд намастити, а можна і так їсти. Хороша на пікнік чи дачу. Коли гості на порозі вона теж виручить. Потрібно лише порізати на шматочки багет, батон або хліб, дістати з холодильника намазку і намазати хлібні шматочки, потім укласти на блюдо і подати. Навіть виглядає святково. Згадаймо забуте і створимо просту, але цікаву страву швидко.
Інгредієнти:
Приготування:
Цибулю очистіть і наріжте дрібним кубиком. Я беру 2 великі головки. Потім цибулю обсмажте на сковороді в соняшниковій, рафінованій, дезодорованій олії, вона для термообробки відмінно підходить. А нерафіновану олію я додаю до салатів та готових страв. Коли цибуля підрум’яниться, дістаньте її зі сковороди на тарілочку без олії.
Моркву помийте, почистіть і натріть на тертці. Я беру 1 велику моркву або 2 середні. Відправте її в ту ж сковорідку обсмажувати спочатку на повільному вогні, а потім пару хвилин на великому, щоб вона злегка підрум’янилася. З готової моркви треба злити зайву олію і викласти на іншу тарілочку остигати.
З консерви злийте рідину та видаліть великі кісточки. Викладіть у миску і добре розімніть вилкою. Можна взяти сайру, скумбрію, горбушу, сардину з додаванням олії чи натуральну. Я завжди вибираю натуральну, тому що олії вистачає в овочах.
Коли овочі охолонуть, з’єднайте їх із рибою і перемішайте. Потім додайте майонез і добре перемішайте. Майонез краще візьміть домашнього приготування, він корисний і ви знаєте, що в нього поклали.
Ось така рибна намазка у вас вийде. Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…