Хочу вам показати швидкий і смачний рецепт оладок з курячої печінки. Відмінне рішення коли хочеться чогось смачненького і немає бажання довго стояти біля плити.
Оладки з печінки виходять дуже соковитими, апетитними, а в поєднанні зі сметанкою на смак – просто незрівнянні. Обов’язково приготуйте за нашим рецептом цю страву! Запевняю, задоволеними лишаться всі!
Інгредієнти:
Приготування:
Печінку очищаємо від проток та ріжемо на маленькі шматочки. Дрібно нарізану печінку відправляємо в миску, додаємо копчену паприку, невелику дрібку хмелі-сунелі, сухий курячий бульйон та дрібно нарізаний зубчик часнику. У миску з печінкою розбиваємо одне яйце, додаємо дрібно нарізану цибулю. За смаком солимо, перчимо, додаємо пшеничне та кукурудзяне борошно. Все добре перемішуємо. У розігріту сковороду наливаємо трохи олії і додаємо шматочок вершкового масла. Печінкову суміш викладаємо на сковороду невеликими порціями та обсмажуємо по півтори хвилини з кожного боку.
Печінкові оладки викладаємо на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру. Приступимо до приготування соусу. У миску відправляємо пару столових ложок жирної сметани, дрібно нарізаний кріп і все ретельно перемішуємо. На тарілку викладаємо печінкові оладки та сметанку з кропом.
Сметанний соус прикрашаємо зернистою гірчицею, кропом. Просте та дуже смачне блюдо подаємо до столу і насолоджуємося смаком.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…