Цей салат гарний, дуже смачний і простий у приготуванні. Готуйте його на будь-які свята, гості будуть у захваті. Цей салат цікавий тим, що заздалегідь відварювати вам у нього нічого не треба.
Інгредієнти:
- яйця – 5-6 шт.
- ковбаса (шинка або карбонат) – 300-400 г
- сир твердий – 200 г
- огірок свіжий – 2 шт.
- помідор – 2 шт.
- майонез – за смаком
- сіль за смаком
- Додатково: пару столових ложок олії для смаження омлету.
- Для прикраси: 1 паличка копченого сиру сулугуні.
Приготування:
У миску вбити 3 яйця, посолити, збити вилкою і посмажити 3-4 тонкі омлети (як млинці). Потім нарізати ці омлети спочатку на смужки шириною 3-4 см, а потім на трикутники (або соломку – як вам більше подобається).
Тепер нарізати інші продукти, так само як нарізали омлети (або все нарізати на трикутники, або соломкою).
Усі подрібнені продукти перекласти в глибоку салатницю, посолити до смаку, заправити майонезом і перемішати.
Залишилося лише прикрасити цей салат. Можна використовувати листочки зелені, але для незвичайного ефектного вигляду прикрашатимемо сулугуні. Для цього одну паличку цього копченого сиру розріжте на дві половинки і розірвіть руками на тонкі волокна (павутинка), покладіть зверху і подавайте салат до столу.
Смачного!