Рецепти

Найсмачніший паштет із баклажанів на сніданок або просто на перекус

Інгредієнти:

  • Баклажани – 650 г
  • Рослинна олія 2-3 ст.л.
  • Сіль за смаком.
  • Спеції до смаку.
  • Арахіс – 60-70 г
  • Часник – 1-2 зуб.
  • Плавлений вершковий сир – 100 г
  • Петрушка – 1 пучок (40 г )

Приготування:

Баклажани очищаємо від шкірки. Нарізаємо їх уздовж завширшки ~1,5см.

Викладаємо баклажани на лист, застелений папером для випічки. На кожній платівці баклажану робимо неглибокі надрізи. Змащуємо олією. Посипаємо спеціями та сіллю.

Запікаємо в духовці 25-30 хв при температурі 180 градусів.

У блендері збиваємо очищений арахіс, часник, плавлений сир та зелень.

Готові баклажани охолоджуємо. Потім додаємо до вмісту блендер і збиваємо.

Готово! Смачного!

 

Останні новини

Якісний ремонт бутіку в Києві під ключ: з чого складається і в кого замовити

Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…