Інгредієнти:
Сухарики:
Для маринування цибулі:
Приготування:
Цибулю нарізаємо пір’ям, перекладаємо в миску, додаємо 1 ст.л. цукру та 1 ст.л. оцту (9%). Заливаємо холодною водою так, щоб вона повністю покрила цибулю, перемішуємо та залишаємо маринуватися на 15 хвилин.
Копчену курку нарізаємо на невеликі брусочки. Помідори чері розрізаємо навпіл.
Для салату нам потрібні сухарики. Для цього нарізаємо тостовий хліб невеликими шматочками, пересипаємо на лист і збризкуємо олією.
Перемішуємо сухарики і ставимо в нагріту духовку заздалегідь хвилини на 3-4 і готуємо при температурі 200 градусів. Якщо є конвекція – включаємо, то вони швидше приготуються і будуть супер-хрусткими.
У миску пересипаємо всі інгредієнти – копчену курку, моркву по-корейськи, консервовану кукурудзу, мариновану цибулю (воду з цибулі обов’язково зливаємо), помідори черрі (декілька залишаємо для прикраси салату), а також подрібнений свіжий кріп і дрібку солі.
Трохи сухариків кладемо відразу, а решту додаватимемо вже перед самою подачею салату на стіл. Кладемо кілька ложок майонезу та перемішуємо салат.
На блюдо сервіровки викладаємо по колу листя салату, а на центр – салат «Хвилинка». Прикрашаємо сухариками та помідорками та подаємо.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…