Простий в приготуванні, хрусткий і дуже смачний салат з грибів і овочів по-корейськи. Найкраще для такого салату підходять гливи. Гриби, моркву з цибулею обсмажую в олії, з’єдную зі свіжим солодким перцем, часником, кропом, петрушкою і заправляю невеликою кількістю оцту. Виходить приголомшливо смачний, ароматний і красивий салат, який чудово підійде і для святкового столу.
Інгредієнти:
Приготування:
Смачного!!!
Також читайте: ШВИДКО І ПРОСТО! СИТНИЙ ГРИБНИЙ САЛАТ З КВАСОЛЕЮ БЕЗ МАЙОНЕЗУ
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…