Найсмачніші та ідеальні яблучні слойки! Приготувати їх дуже легко з бюджетних продуктів. З’їдаються буквально за 5 хвилин. Обов’язково спробуйте!
Інгредієнти:
Приготування:
Родзинки заливаємо окропом. Яблука очищаємо від шкірки та нарізаємо на маленькі кубики.
На розігріту сковорідку викладаємо вершкове масло та нарізані яблука. Посипаємо цукровим піском, поливаємо лимонним соком та перемішуємо. Смажимо на середньому вогні, постійно перемішуючи (поки волога не випарується).
Всипаємо ванільний цукор, родзинки, корицю, перемішуємо і прибираємо з плити.
Листкове тісто нарізаємо на квадратики і з одного боку робимо невеликі надрізи.
На бік, де немає надрізів, викладаємо начинку і складаємо книжечкою. Защипуємо краї та прикрашаємо вилкою.
Кладемо на лист, постелений пергаментом.
Змащуємо жовтком і відправляємо в розігріту до 190 град. духовку – до готовності
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…