Нове

Найсмачніші мариновані печериці по-домашньому

Сьогодні ділюся з вами найпростішим рецептом, як приготувати смачні грибочки на закуску до святкового столу! Ці печериці можна використовувати також і в салат або приготувати з ними канапе. Вони виходять в міру солоні, не кислі, оцет в них зовсім не відчувається, а більше відчувається зелень і часник. Це дуже вдалий рецепт, який точно урізноманітнює ваш святковий стіл. А ще великий плюс цього рецепту в тому, що можна їх приготувати заздалегідь і від цього смак стане тільки краще!

Інгредієнти:

  • 300 г печериць
  • 6 стол.л оливкової олії
  • 3 зубчики часнику
  • 2 стол.л. соєвого соусу
  • 1.5 стол.л яблучного оцту
  • 2 лаврових листки
  • 1/2 ч.л меленого перцю
  • 1/3 ч.л кмину
  • перець горошком і сіль за смаком

Приготування:

  • В сотейнику закип’ятити воду, додати сіль за смаком, трохи чорного перцю горошком і один лавровий лист. Викласти всі гриби і відварити протягом 10-15 хвилин. Печериці краще брати дрібні, якщо таких немає, то просто розділіть на чотири частини.
  • Для маринаду змішати подрібнений часник, дрібно нарізану петрушку, соєвий соус, мелений перець, кмин, оцет, оливкову олію і лавровий лист.
  • Зварені гриби відкинути на друшляк і дати стекти зайвій рідині. Викласти їх в маринад і ретельно перемішати.
  • Закрити плівкою і прибрати в холодильник на 12 годин добре. Періодично струшувати миску, щоб рівномірно розподілявся маринад.
  • І ось такі чудові грибочки в підсумку виходять! Це дійсно дуже смачно!

Також читайте: СОКОВИТІ КОТЛЕТИ НА СМЕТАНІ

Нове

Популярне