Інгредієнти:
Приготування:
Баклажани добре промиваємо і якщо шкірка тверда, то її знімаємо. Я зазвичай завжди так і роблю.
Далі. нарізаємо баклажан на четвертинки (можна і кубики, як Вам подобається) і додаємо спеції. Зі спецій я використовую суху аджику, приправу для м’яса, паприку і сіль. Додаємо олію, можна використовувати і оливкову і все добре перемішуємо, щоб усі інгредієнти добре перемішалися.
Залишимо трохи промаринуватися, вмикаємо духовку на розігрів на температуру 180 градусів.
Застилаємо лист пекарським папером і викладаємо наші баклажани.
Запікаємо приблизно 20-25 хвилин, поки наші баклажани не стануть м’якими.
Акуратно перекладаємо баклажани в об’ємну миску, додаємо дрібно порізану зелень (кінза або петрушка), часник, пропущений через прес і заливаємо олією зі злегка обсмаженою цибулею.
Добре перемішуємо і залишаємо в холодильнику мінімум на 5 годин.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…