Сьогодні я хочу запропонувати приготувати закуску з рулету з грибами. Рецепт відмінно підходить як на святковий стіл, так і у звичайний день.
Інгредієнти:
Приготування:
Беремо яйця 4 шт. Відокремлюємо білки від жовтків. Білки відправляємо в миску, додаємо щіпку солі і збиваємо міксером до повітряної маси.
В іншу миску викладаємо жовтки, додаємо 100 г сметани, 2 ст.л. рослинної олії і перемішуємо вінчиком.
Тепер сюди ж додаємо білки та перемішуємо.
На лист викладаємо пергамент, змащуємо олією і викладаємо яєчну масу.
Випікаємо приблизно 15 хвилин при температурі 180 °С.
Готуємо начинку:
Дрібно нарізаємо печериці (чи інші гриби) 400 г та одну цибулину.
Обсмажуємо на сковорідці до золотистого кольору та солимо, перчимо до смаку.
У вершковий сир типу Філадельфія 150 г (у мене солоний зі смаком обсмаженої цибулі) або плавлений сир додаємо 1 ч.л. майонезу та перемішуємо.
Змащуємо яєчний пласт сиром, потім викладаємо гриби та загортаємо в рулет.
Потім загортаємо у фольгу та в холодильник на пару годин.
Нарізаємо на шайбочки.
Наша закуска із яєчного рулету з грибами готова.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…