У народі таку страву чомусь називають «ікрою», хоча за фактом це справжнісінький овочевий паштет. Паштет виходить дуже насиченим і ароматним, а цікава подача на цільнозернових хлібцях робить страву, що запам’ятовується. Кількість часнику можна регулювати, крім того, можна додати будь-яку зелень.
Інгредієнти:
Приготування:
Цибулю почистити і нарізати півкільцями. Після цього в сковороду налити оливкову олію і відправити обсмажувати цибулю.
Коли цибуля побіліє, на сковороду відправте гриби. Якщо ви використовуєте заморожені гриби, краще перед готуванням розморозити.
Помідор також вимити та нарізати кубиками. Половину відправте на сковороду, а половину нарізки поки що приберіть убік – вона знадобиться трохи пізніше.
Часник пропустіть через прес, його кількість можна регулювати самостійно. Додайте часник у сковороду до засмаження та продовжуйте тушкувати.
Тепер черга шпинату – він може бути як свіжий, так і заморожений. Після того, як додали шпинат, зачекайте, нехай з нього випарується зайва рідина.
На свій смак додайте сіль, а також спеції. Тушкуйте дві хвилини, а потім овочі потрібно перекласти в глибоку миску.
Плавлений сир можна використовувати будь-який.
За допомогою занурювального блендера масу необхідно довести до однорідного стану.
Залишилося додати до паштету другу частину нарізаних томатів та акуратно перемішати.
Подавати на стіл паштет слід, намастивши його на тости або шматочки батона. У нашому випадку використані хрусткі хлібці. Вживати потрібно відразу, поки хлібець не втратив своїх хрустких якостей.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…