Гості гадають, що я додала в намазку для бутербродів. Вона перша зникає зі столу, а всього додала один простий інгредієнт.
Інгредієнти:
Приготування:
Спочатку візьмемо зручну чашку, щоб було зручно змішувати наші інгредієнти. Все тремо на великій тертці, щоб ми відчували смак наших продуктів.
Потім натерти яйця на великій тертці.
Плавлений сирок я беру завжди із добавками. Щоб він не був сильно м’який, покладіть його попередньо в морозилку, перед натиранням на тертці приблизно на 7-10 хвилин, цього достатньо, щоб він не був м’яким. І далі натерти його на великій тертці.
Збираємо нашу намазку.
Насамперед у нашу чашку викладемо ікру тріски, майонез і часник натертий на дрібній тертці.
Ікра тріски і надає нашій намазці незвичайно смаку. Добре перемішати. Отримуємо однорідну масу.
Додамо натерті яйця та сир. Перемішати.
Намазуємо по жирніше нашу намазку на хліб і прикрашаємо, якщо вам хочеться, у мене для прикраси зелень петрушки.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…