Рецепти

Найсмачніша вечеря зі звичайних продуктів: тюфтелі з квасолею та яйцями на сковороді

Тюфтельки з яйцями та квасолею це чудовий варіант швидкої вечері для всієї сім’ї. Страва нескладна, а виходить ситною, ароматною і дуже смачною. У ній чудово поєднуються ароматні м’ясні тюфтелька, ніжна квасоля та яйця.

Готується така вечеря дуже легко і з доступних продуктів. Весь процес приготування займе у вас не більше пів години. До речі, фарш для фрикадельок можна використовувати будь-який, який є у вас.

Обов’язково скористайтесь рецептом такої ситної страви на вечерю для сім’ї. Це дуже смачно, доступно та нескладно.

Інгредієнти:

  • квасоля в томаті – 1 банка (500 мл)
  • фарш свинячий (яловичий) – 350 г
  • яйця – 4 шт.
  • цибуля – 2 шт.
  • сухарі панірувальні – 2 ст. л.
  • кріп – пучок
  • сіль – 1/4 ст. л.
  • перець чорний мелений – за смаком

Приготування:

Спочатку підготуємо усі інгредієнти. Дві цибулини середнього розміру нарізаємо кубиками. Одну використовуємо для приготування тюфтельок, а другу для пасерування.

Готуємо тюфтельки. У миску кладемо 350 г фаршу, я використовую свинячий. Солимо фарш приблизно 1/4 ст. л. солі. Перчим чорним меленим перцем. Насипаємо 2 ст. л. мелених сухарів. Замість сухарів можна використовувати 2 скибочки розмоченого білого хліба. Сюди додаємо дрібно нарізану невелику цибулину. Усе перемішуємо.

З приготовленого фаршу формуємо маленькі тюфтельки. На добре розігріту сковороду з олією кладемо приготовлені тюфтельки.

Обсмажуємо тюфтельки з усіх боків до красивої золотистої скориночки.
Готові тюфтельки знімаємо зі сковороди.

У сковороду кладемо нарізану цибулю, що залишилася. Пасеруємо до золотистості.

До готової цибулі додаємо приготовлені тюфтельки. Перемішуємо. Сюди ж до сковороди додаємо консервовану квасолю.

Перемішуємо, накриваємо кришкою та готуємо на маленькому вогні приблизно 2-3 хвилини.

Тюфтельки з квасолею вже розігрілися, розбиваємо до них 4 яйця. Яйця трохи солимо. Сковороду накриваємо кришкою та готуємо на маленькому вогні до готовності яєць.

Страва готова. Нарізаємо невеликий пучок зелені, я нарізала кріп. На стіл страву подаємо в гарячому вигляді. При подачі посипаємо зеленню.

Смачного!

Останні новини

Сестра Софії Ротару розповіла про плани співачки, щодо концертів

Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…

MamaRika зізналась про проблеми з алкоголем у минулому

Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…

Смачна буженина з індички

Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…

Смачний та легкий десерт з кефіру та желатину

Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…

Смачний молочний чай з корицею

Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…

Колишня Остапчука розповіла про зміни в особистому житті

Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…