Сьогодні готуємо швидкий сніданок. Просто і дуже смачно, часу на приготування потрібно хвилин 10, не більше. Як начинка додаємо все що подобається. Такий легкий рецепт сніданку або перекушування завжди допоможе, коли мало часу на приготування.
Інгредієнти:
Приготування:
Спочатку підготуємо начинку. Нарізаємо кільцями свіжий, солоний або маринований огірок, помідори.
Довільно нарізаємо курячі грудки, у мене запечена в духовці, можна брати відварену. Дрібно нарізаємо зелень та натираємо сир на великій тертці.
Беремо лаваш або тортиллю, як у мене. Робимо один надріз від середини до краю.
Змащуємо сиром. Посипаємо подрібненою зеленню і починаємо викладати начинку.
Візуально ділимо коло на 4 рівні частини. Спочатку кладу огірочки. Потім куряче філе, помідори та сир.
Тепер починаємо по колу складати, щоб вийшов сендвіч.
Як начинка можна брати оливки, ковбасу, відварені яйця – все що завгодно. Беремо наступний лаваш або тортиллю і робимо все те саме.
Тільки цього разу я змащу кетчупом і покладу в нього свіжий огірок. Замість кетчупу можна взяти сметану чи майонез.
Залишилося обсмажити з обох боків на сковороді до рум’яності. Сковорідку попередньо я змащую невеликою кількістю олії.
Виходить неймовірна смакота на сніданок. Швидко, ситно і просто готується.
Лаваш з начинкою це чудова страва на сніданок або перекус.
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…