Сьогодні хочу поділитися з Вами рецептом супер смачної і супер простої лазаньї. Класична лазанья готується з особливого виду пасти, м’ясного фаршу та вершків, я спробувала трохи змінити рецепт і зробити його більш доступним, дешевим і швидким.
Інгредієнти:
Приготування:
Найсмачніше їсти лазанью через кілька годин після приготування, так вона стає щільнішою і набагато легше ріжеться на порції.
Також читайте: НАДЗВИЧАЙНО СМАЧНИЙ КУТАБ З СИРОМ ТА ЗЕЛЕННЮ
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…