Для любителів страв із яєць пропоную смачний, простий та швидкий рецепт омлетних млинців із помідорами, зеленою цибулею та сиром. Така страва виходить ситною, соковитою, підходить для сніданку або перекушування. Одночасно нагадує піцу та омлет.
Іноді замість свіжих овочів я використовую заморожену овочеву суміш, наприклад, лечо. Сир замінюю на сир.
Інгредієнти:
Приготування:
Підготуємо усі необхідні продукти.
Помідори та зелену цибулю вимити, обсушити. Сир натерти на великій тертці.
Яйця вимити, розбити в ємність, додати сіль і збити вінчиком до однорідності.
Додати молоко, борошно і перемішати вінчиком до однорідності.
Пір’я зеленої цибулі подрібнити та відправити у ємність до тіста.
Помідори нарізати дрібним кубиком і додати в ємність, перемішати.
На розігріту сковороду влити невелику кількість олії. Половником налити порцію тіста та розрівняти. Смажити млинець з одного боку на середньому вогні до схоплювання та рум’яності. Перевернути на інший бік.
Посипати частину натертого сиру одну частину перевернутого млинця.
Скласти навпіл, обсмажити приблизно по 30 секунд із кожного боку, щоб сир розплавився.
У такий спосіб приготувати всі млинці. З цієї кількості продуктів у мене вийшло 4 ситних млинці на сковороді діаметром 24 см.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…