Сьогодні ділюся рецептом найпростішого печива на вершковому маслі. Готується воно швидко та просто!
Інгредієнти:
Для змащення:
Приготування:
У глибоку миску додаю вершкове масло, висипаю цукор, ванільний цукор і дрібку солі.
Перетираю інгредієнти лопаткою. Розбиваю яйце та додаю одну ст.л. молока.
Знову перемішую вінчиком. Додаю розпушувач та частину борошна. Замішую руками м’яке пісочне тісто.
Надаю тісту прямокутну форму і забираю в холодильник приблизно на годину.
Розкочую тісто прямокутний пласт. За допомогою ножа для фігурної нарізки овочів поділяю його на квадратики.
Покриваю зверху печиво жовтком, змішаним із 1 ч.л молока. Виделкою роблю на печиві смужки.
Ставлю печиво випікатися в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку. Час випікання 13-15 хвилин. Печиво виходить дуже ніжне, розсипчасте, дуже важливо його не пересушити.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…