Сьогодні ділюся рецептом найпростішого печива на вершковому маслі. Готується воно швидко та просто!
Інгредієнти:
Для змащення:
Приготування:
У глибоку миску додаю вершкове масло, висипаю цукор, ванільний цукор і дрібку солі.
Перетираю інгредієнти лопаткою. Розбиваю яйце та додаю одну ст.л. молока.
Знову перемішую вінчиком. Додаю розпушувач та частину борошна. Замішую руками м’яке пісочне тісто.
Надаю тісту прямокутну форму і забираю в холодильник приблизно на годину.
Розкочую тісто прямокутний пласт. За допомогою ножа для фігурної нарізки овочів поділяю його на квадратики.
Покриваю зверху печиво жовтком, змішаним із 1 ч.л молока. Виделкою роблю на печиві смужки.
Ставлю печиво випікатися в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку. Час випікання 13-15 хвилин. Печиво виходить дуже ніжне, розсипчасте, дуже важливо його не пересушити.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…