Нове

Найпростіший рецепт лимонного крему (підійде до будь-якої випічці)

Лимонна випічка завжди якось по-особливому смачна, ніжна, ароматна, повітряна. Сьогодні готую лимонний крем. Це прекрасна начинка для пирогів, тортів, тістечок, доповнення до млинців. Вибирати лимони для крему потрібно ретельно. Плоди повинні бути яскраво жовті і з тонкою шкіркою. Вони більш соковиті і ароматні.

Інгредієнти:

  • цедра трьох лимонів
  • сік трьох лимонів (200 мл)
  • 3 яйця
  • 200 г цукру
  • 20 г кукурудзяного крохмалю
  • 50 г вершкового масла

Приготування:

  • Лимони попередньо помити і обсушити. Знімаємо цедру.
  • Лимони катаємо по столу з натиском. Так краще віджимається сік. Загальний обсяг соку і цедри повинен скласти 200 мл.
  • У сотейник виливаю лимонний сік з цедрою, додаю яйця, цукор і крохмаль. Перемішую.
  • Готую на повільному вогні, постійно помішуючи, до перших “бульок”.
  • Знімаю з вогню, додаю масло, мішаю до розчинення.
  • Протираю через сито.
  • Перекладаю в банку і даю охолонути. Готово.

Смачного!

Також читайте: ЯБЛУЧНИЙ РУЛЕТ. ДУЖЕ ПРОСТИЙ РЕЦЕПТ СМАЧНОГО РУЛЕТУ

Нове

Популярне