Це найпростіший рецепт козинаків. Приготувати їх дуже легко!
Інгредієнти на 1 порцію (130-150 г):
Приготування:
У тарілку висипаємо 100 г цукру, додаємо 20 г води та 5 г (1 ч.л) рафінованої рослинної олії. Перемішуємо, щоби продукти об’єдналися. Готуємо карамель у мікрохвильовій печі 3-5 хвилин на максимальній потужності. У мене пішло 3 хвилини при потужності 900 Ватів. Через 2 хвилини перевіряйте карамель на готовність.
Важливий момент: використовуємо тарілку з вузьким дном.
У карамель висипаємо 50-80 г обсмаженого очищеного арахісу. Швидко перемішуємо, доки карамель не застигла. Викладаємо масу на антипригарний пергамент і максимально розрівнюємо тонким шаром. Ставимо в холодильник застигати на 5 хвилин.
Для другої порції так само варимо карамель, додаємо в неї 50 – 80 г заздалегідь обсмаженого насіння соняшника з невеликим додаванням кунжуту. Усі дії аналогічні. Відразу ж на козинаки робимо насічки, щоб після остигання їх легко було розламати на шматочки.
Далі козинаки ламаємо руками на шматочки. Козинаки смачні та хрусткі. Карамель тверда, скляна та хрумка. Козинаки з насінням тонші і ніжніші.
Всім смачного!
Українська співачка KOLA відсвяткувала свій день народження масштабним концертом у київському "Палаці спорту" 19 жовтня.…
Скандально відома українська співачка Таїсія Повалій, яка зрадницьки переїхала до Росії, поділилася враженнями від життя…
Ароматний і зігрівальний напій — какао з пряним імбиром та мускатним горіхом. Ідеальний для холодних…
Цей легкий овочевий салат з бринзою — ідеальний вибір для швидкого перекусу або легкого обіду.…
Кокосово-мигдальне печиво — легкий десерт із насиченим ароматом кокосу і мигдалю, що тане в роті.…
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…