Готуємо салат Французький поцілунок, який володіє особливим шармом, не тільки в назві, але і в смаку. Салат є досить популярним, його часто готують на святкові обіди і не тільки. Компоненти мають ідеальне поєднання смаку, для пікантності додаємо мариновану цибулю. В якості м’ясного інгредієнта за класичним рецептом беремо свинину чи яловичину, для більш легкого варіанта можна використовувати курку. М’ясо обов’язково смажимо до придбання рум’яної скоринки. Також цей салат має традиційну подачу – суміш викладається на плоске блюдо, посипається сирною стружкою.
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування:
Смачного!
Також читайте: ШВИДКА І СМАЧНА ВЕЧЕРЯ З КУРЯЧОЇ ГРУДКИ
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…