Інгредієнти прості, доступні. Цибулю обов’язково замаринувати, інакше ніжність буде вже не та! Салат можна приготувати і до недільної вечері, і на святковий стіл! Закуска дивовижна: ніжна, з легким вершковим ароматом, в міру пікантна – справжній шедевр.
Особливий шарм їй надає тертий сир і маринована цибуля. Поєднання всіх інгредієнтів ідеальне і незрівнянне: вам сподобається.
Необхідні інгредієнти:
- м’ясо свинина або яловичина – 300 грамів,
- цибуля ріпчаста – 1 штука,
- помідори – 3 штуки,
- сир твердий – 200 грамів,
- майонез – до смаку.
Маринад для цибулі
- сіль – 0,5 чайної ложки,
- цукор – 1 чайна ложка,
- оцет – 1 столова ложка,
- вода окріп – 200 мілілітрів.
Як приготувати салат «Французький поцілунок»
М’ясну вирізку нарізаємо дрібними кубиками, або соломкою і відправляємо на розігріту сковороду з рослинною олією.
Обсмажуємо м’ясо на сильному вогні 7-8 хвилин.
Маринуємо цибулю. Нарізаємо її кубиками, викладаємо в миску, додаємо туди сіль, цукор, оцет і заливаємо окропом. Перемішуємо і залишаємо до повного охолодження.
М’ясо на сковороді солимо, перчимо і обсмажуємо ще 2 хвилини, викладаємо на паперовий рушник.
Твердий сир і помідори нарізаємо кубиками.
З цибулі зливаємо всю рідину. З’єднуємо всі інгредієнти в одній мисці, додаємо майонез, перемішуємо.
Порада. Для заправки салату рекомендую використовувати домашній майонез або густий сметанний соус.
Готовий салат викладаємо на блюдо, зверху посипаємо сиром, натертим на дрібній тертці. Можна подавати до столу!