Хочу показати як приготувати незвичайну закуску. Сьогодні в меню: Хрусткі баклажани! Страва має велику популярність у всьому світі.
Готується цей делікатес дуже просто і, впевнено скажу, що ця закуска дуже сподобається вам і вашим гостям. Приготуйте за нашим рецептом ці апетитні хрусткі баклажани і ви вкотре переконаєтеся, що смачно не завжди дорого.
Інгредієнти:
Приготування:
Баклажани очищаємо від шкірки та зрізаємо хвостики (баклажани бажано брати невеликих розмірів). Баклажани ріжемо впоперек на дві частини. На кожній половинці баклажану робимо вздовж глибокі надрізи (мають вийти “баклажанові квіточки”). У миску наливаємо холодну воду, насипаємо трохи солі та перемішуємо, щоб сіль повністю розчинилася. “Баклажанові квіточки” відправляємо у солону воду на 15-20 хвилин. Баклажани злегка віджимаємо від води і пересипаємо крохмалем (у середину “квіточки” також рясно висипаємо крохмаль). У каструлю наливаємо олію (олія має повністю покривати баклажани). На розпеченій олії обсмажуємо баклажани 2-3 хвилини. Обсмажені “квіточки” викладаємо на паперовий рушник і даємо їм час охолонути. Поки баклажани остигають нарізаємо томати, дрібно ріжемо кінзу і відправляємо все в миску. Додаємо в миску невелику кількість соусу sweet chili, пару крапель лимонного соку і перемішуємо. Баклажани, що остигли, закидаємо в каструлю з киплячою олією, обсмажуємо 2-3 хвилини і також викладаємо на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру. На тарілку викладаємо салат та баклажани. Баклажани поливаємо соусом Sweet Chili.
Страву посипаємо подрібненим у ступі арахісом і подаємо до столу. Страва готова, насолоджуємось смаком. Готуйте з нами та радуйте смачною їжею себе та своїх близьких. Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…