Рецепти

Найніжніший манник: ця випічка сміливо замінить будь-який торт, повітряна та м’яка

Сьогодні я хочу запропонувати вам приготувати дуже ніжний та повітряний манник. Рецепт дуже простий, робиться швидко до чаю або з молоком просто смакота.

Інгредієнти:

  • манна крупа 120 г
  • сметана 15% 200 г
  • яйця 2 шт.
  • цукор 120 г
  • масло вершкове або маргарин 50 г
  • борошно 100 г
  • розпушувач 2 ч.л.
  • сіль щіпка
  • ванілін 1 г
  • цукрова пудра для посипання

Приготування:

У миску викладаємо сметану 200 г та манну крупу 120 г. Перемішуємо та залишаємо на 10-15 хвилин.

В іншу миску кладемо 2 яйця, 120 г цукру, 1 г ваніліну та щіпку солі. Збиваємо міксером до пухкої білої маси.

До цієї маси додаємо розтоплене вершкове масло 50 г, просіюємо 100 г борошна, додаємо розпушувач 2 ч.л, викладаємо манну масу. Все перемішуємо міксером до однорідності.

У форму викладаємо тісто (у мене силіконова форма).

Випікаємо 40 хвилин при температурі 180 °C. Повністю остудити і посипати цукровою пудрою.

Наш манник готовий. Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…