Багато господинь люблять готувати омлет на сніданок. Але крім традиційного омлету з щільною скоринкою, існує рецепт омлету, що своєю консистенцією більше нагадує заварний крем. А вся річ у незвичайній техніці його приготування. Як приготувати «кремовий» омлет, щоб потішити себе незвичайною стравою, розповімо далі.
Інгредієнти:
Приготування:
У миску розбиваємо яйця, вливаємо молоко і додаємо щіпку солі. Перемішуємо масу вилочкою або віночком, але не збиваємо. Необхідно, щоб інгредієнти трохи перемішалися між собою.
Секрет приготування такого омлету у запобіганні сильному нагріванню. Тому на холодну сковороду кладемо шматочок масла та вливаємо яєчно-молочну суміш. Ставимо сковороду на найменший вогонь. Постійно помішуючи лопаткою, чекаємо, коли сковорода трохи нагріється. Потім знімаємо її з вогню і протягом хвилини перемішуємо масу лопаткою. Знову повертаємо сковороду на вогонь та трохи нагріваємо її. Проводити цю процедуру потрібно кілька разів.
В результаті має вийти досить незвичайна консистенція омлету. Маса стане тягучою та дуже ніжною. А за своєю консистенцією вона буде схожа на заварний крем.
Подаємо такий омлет з підсмаженими тостами та гарячою кавою. Незвичайний кремовий омлет готовий.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…