Рецепти

Найніжніший кабачковий пиріг: мінімум тіста та максимум соковитості

Неймовірно смачний пиріг! Корисний, ситний та низькокалорійний! Крім того, готується дуже просто та вимагає мінімум інгредієнтів!

Інгредієнти:

  • Кабачки – 750 г
  • Борошно 150 г (1 склянка)
  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Молоко – 100 мл.
  • Вершкове масло – 30 г
  • Сир – 100 г
  • Розпушувач – 5 г
  • Часник – 3 зубчики
  • Петрушка – кілька гілочок
  • Сіль, перець – за смаком

Приготування:

  • Просійте борошно з розпушувачем;
  • Візьміть миску. Змішайте розтоплене масло, молоко та яйця. Додайте сіль і збийте віночком;
  • Змішайте яйця, молоко та борошно. Замісити тісто;
  • Натріть сир на дрібній тертці. Подрібніть зелень та часник. Додайте в тісто, перемішайте;
  • Промийте кабачки і наріжте тонкими кружальцями. Перемішайте із тістом;
  • Дістаньте форму для запікання (моя квадратна 24 см). Застеліть пергаментом або змастіть вершковим маслом;
  • Випікайте пиріг за температури 180 градусів протягом 50 хвилин.

Найніжніший кабачковий пиріг готовий! Подавайте до столу теплим або холодною закускою! Смачного!

 

Останні новини

Якісний ремонт бутіку в Києві під ключ: з чого складається і в кого замовити

Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…