Неймовірно смачний пиріг! Корисний, ситний та низькокалорійний! Крім того, готується дуже просто та вимагає мінімум інгредієнтів!
Інгредієнти:
- Кабачки – 750 г
- Борошно 150 г (1 склянка)
- Яйця курячі – 3 шт.
- Молоко – 100 мл.
- Вершкове масло – 30 г
- Сир – 100 г
- Розпушувач – 5 г
- Часник – 3 зубчики
- Петрушка – кілька гілочок
- Сіль, перець – за смаком
Приготування:
- Просійте борошно з розпушувачем;
- Візьміть миску. Змішайте розтоплене масло, молоко та яйця. Додайте сіль і збийте віночком;
- Змішайте яйця, молоко та борошно. Замісити тісто;
- Натріть сир на дрібній тертці. Подрібніть зелень та часник. Додайте в тісто, перемішайте;
- Промийте кабачки і наріжте тонкими кружальцями. Перемішайте із тістом;
- Дістаньте форму для запікання (моя квадратна 24 см). Застеліть пергаментом або змастіть вершковим маслом;
- Випікайте пиріг за температури 180 градусів протягом 50 хвилин.
Найніжніший кабачковий пиріг готовий! Подавайте до столу теплим або холодною закускою! Смачного!