Сьогодні готуємо найніжніші і дуже смачні ласощі нашвидкуруч. Приготування просте, без духовки, без борошна та желатину. Такий десерт дуже красиво та апетитно виглядає на святковому столі.
Інгредієнти:
Приготування:
Подрібнюємо печиво та викладаємо у глибоку миску великого розміру.
Вливаємо в печиво розтоплене вершкове масло, добре перемішуємо і пересипаємо у форму. Добре приминаємо дно склянкою.
У чисту миску додаємо яйця, цукрову пудру збиваємо міксером до однорідності.
Виливаємо масу в невелику каструльку, потім вливаємо йогурт (у мене полуничний), всипаємо крохмаль, перемішуємо і ставимо на вогонь (варимо до загустіння).
Потім перекладаємо готову масу в чисту невелику миску, накриваємо харчовою плівкою та залишаємо остигати.
У чисту миску кладемо сир, всипаємо цукрову пудру, какао, ванілін, сметану і збиваємо міксером до однорідності.
Остиглу яєчну масу вливаємо у форму (згори на печиво), розрівнюємо.
Потім додаємо шоколадну масу, розварюємо.
Зверху присипаємо кокосовою стружкою та відправляємо в холодильник на 4-5 годин.
Потім витягаємо з форми та подаємо до столу!
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…