Сьогодні готуємо найніжніші і дуже смачні ласощі нашвидкуруч. Приготування просте, без духовки, без борошна та желатину. Такий десерт дуже красиво та апетитно виглядає на святковому столі.
Інгредієнти:
- Печиво – 200 г
- Масло вершкове – 80 г
- Яйця – 2 штуки
- Цукрова пудра – 100 г + 50 г
- Йогурт – 500 мл
- Крохмаль – 60 г
- Сир – 200 г
- Сметана – 50 г
- Какао – 3 ст. ложки
- Ванілін – 1/4 чайної ложки
Приготування:
Подрібнюємо печиво та викладаємо у глибоку миску великого розміру.
Вливаємо в печиво розтоплене вершкове масло, добре перемішуємо і пересипаємо у форму. Добре приминаємо дно склянкою.
У чисту миску додаємо яйця, цукрову пудру збиваємо міксером до однорідності.
Виливаємо масу в невелику каструльку, потім вливаємо йогурт (у мене полуничний), всипаємо крохмаль, перемішуємо і ставимо на вогонь (варимо до загустіння).
Потім перекладаємо готову масу в чисту невелику миску, накриваємо харчовою плівкою та залишаємо остигати.
У чисту миску кладемо сир, всипаємо цукрову пудру, какао, ванілін, сметану і збиваємо міксером до однорідності.
Остиглу яєчну масу вливаємо у форму (згори на печиво), розрівнюємо.
Потім додаємо шоколадну масу, розварюємо.
Зверху присипаємо кокосовою стружкою та відправляємо в холодильник на 4-5 годин.
Потім витягаємо з форми та подаємо до столу!
Смачного!