Рецепти

Найдешевші котлети: рецепт від свекрухи

Готується просто, ну а на смак – за вуха не відтягнеш!

Інгредієнти:

  • Морква – 500 г
  • Манка – 2-3 ст. ложки
  • Яйця – 2 шт
  • Вершкове масло – 10 г
  • Вершки – 100 мл
  • Борошно
  • Панірувальні сухарі
  • Сіль-перець – за смаком
  • Сметана

Приготування:

Морквину ріжемо на кілька частин і відварюємо до м’якості у підсоленій воді. Гарячу моркву відправляємо в чашу подрібнювача, додаємо манку, вершкове масло, вершки та пробиваємо все до однорідності. У морквяну масу, що остигнула, розбиваємо яйце, солимо-перчимо і перемішуємо. Маса має бути густою, якщо рідка і водяниста – додайте манку. З морквяної маси формуємо котлетки і обвалюємо в борошні. Після борошна обмочуємо в збитих яйцях і обвалюємо в панірувальних сухарях. Котлетки обсмажуємо на олії з обох боків до рум’яності. До столу подаємо зі сметаною та улюбленими добавками. Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…