Готується просто, ну а на смак – за вуха не відтягнеш!
Інгредієнти:
Приготування:
Морквину ріжемо на кілька частин і відварюємо до м’якості у підсоленій воді. Гарячу моркву відправляємо в чашу подрібнювача, додаємо манку, вершкове масло, вершки та пробиваємо все до однорідності. У морквяну масу, що остигнула, розбиваємо яйце, солимо-перчимо і перемішуємо. Маса має бути густою, якщо рідка і водяниста – додайте манку. З морквяної маси формуємо котлетки і обвалюємо в борошні. Після борошна обмочуємо в збитих яйцях і обвалюємо в панірувальних сухарях. Котлетки обсмажуємо на олії з обох боків до рум’яності. До столу подаємо зі сметаною та улюбленими добавками. Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…