Готується просто, ну а на смак – за вуха не відтягнеш!
Інгредієнти:
Приготування:
Морквину ріжемо на кілька частин і відварюємо до м’якості у підсоленій воді. Гарячу моркву відправляємо в чашу подрібнювача, додаємо манку, вершкове масло, вершки та пробиваємо все до однорідності. У морквяну масу, що остигнула, розбиваємо яйце, солимо-перчимо і перемішуємо. Маса має бути густою, якщо рідка і водяниста – додайте манку. З морквяної маси формуємо котлетки і обвалюємо в борошні. Після борошна обмочуємо в збитих яйцях і обвалюємо в панірувальних сухарях. Котлетки обсмажуємо на олії з обох боків до рум’яності. До столу подаємо зі сметаною та улюбленими добавками. Смачного!
Український комік та зірка шоу "Ліга сміху" Віктор Розовий, який навесні цього року отримав важке…
Українська продюсерка Олена Мозгова пригадала важкі моменти з життя своєї родини та показала, якою була…
Маринована морква — це легка та швидка закуска, яка прекрасно підходить до будь-якої страви. Свіжий…
Фаршировані шампіньйони — це смачна та проста закуска, яка чудово підходить для святкових столів або…
Свині котлети — це класичне блюдо, яке завжди залишається актуальним завдяки своїй ситності та простоті…
Українська психологиня Наталія Холоденко порадувала своїх підписників сімейним контентом, поділившись зворушливими моментами з дітьми. Відомо,…