Сьогодні приготуємо куряче філе по-особливому.
М’ясо приготовлене за цим рецептом завжди виходить соковите та дуже ароматне.
Така страва відмінно підходить на щоденний стіл, а так само не соромно і на будь-яке гуляння подати.
Давайте вже приступимо до приготування!
Інгредієнти:
Приготування:
Куряче філе нарізаємо тонкими пластинками.
На пластинках робимо надрізи і добре натираємо спеціями з двох сторін. (Спеції будь-які для курки).
Ставимо сковороду на плиту, додаємо олію. Як тільки олія розжариться додаємо кілька зубчиків часнику і смажимо 1-1,5 хвилини і видаляємо часник.
Потім додаємо підготовлене куряче філе і смажимо з двох сторін до рум’яності 2-3 хвилини і виймаємо.
Цибулю нарізаємо кубиками, відправляємо в цю ж сковороду, смажимо пару хвилин на невеликому вогні.
Додаємо вершки в сковороду сіль та спеції.
Викладаємо філе у вершки, посипаємо зеленню і тушкуємо близько 5 хвилин, а потім вимикаємо плиту.
Ось і все ніжне, соковите і шалено ароматне блюдо готове!
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…