Сьогодні приготуємо куряче філе по-особливому.
М’ясо приготовлене за цим рецептом завжди виходить соковите та дуже ароматне.
Така страва відмінно підходить на щоденний стіл, а так само не соромно і на будь-яке гуляння подати.
Давайте вже приступимо до приготування!
Інгредієнти:
- Філе куряче 350 г
- Вершки 10% 200 мл
- Спеції та сіль
- Часник 4 зубчики
- Цибуля половинка
- Кріп
- Рослинна олія
Приготування:
Куряче філе нарізаємо тонкими пластинками.
На пластинках робимо надрізи і добре натираємо спеціями з двох сторін. (Спеції будь-які для курки).
Ставимо сковороду на плиту, додаємо олію. Як тільки олія розжариться додаємо кілька зубчиків часнику і смажимо 1-1,5 хвилини і видаляємо часник.
Потім додаємо підготовлене куряче філе і смажимо з двох сторін до рум’яності 2-3 хвилини і виймаємо.
Цибулю нарізаємо кубиками, відправляємо в цю ж сковороду, смажимо пару хвилин на невеликому вогні.
Додаємо вершки в сковороду сіль та спеції.
Викладаємо філе у вершки, посипаємо зеленню і тушкуємо близько 5 хвилин, а потім вимикаємо плиту.
Ось і все ніжне, соковите і шалено ароматне блюдо готове!
Смачного!