Сьогодні я до Вас з ідеєю смачного перекушування або сніданку, який можна приготувати про запас, поставити в холодильник, а потім коли потрібно розігріти і подати до столу. Ще покажу Вам одну з найулюбленіших начинок у нашій родині для млинців.
Інгредієнти:
Для млинців:
Для начинки:
Приготування:
Отже, приготуємо начинку, яйця 7 штук відваримо до готовності. Я кладу в ківш заливаю водою підсолюю, щоб не витекли під час варіння, якщо навіть лопнуть, варю рівно 10 хвилин. Очистимо і поріжемо кубиками. Цибуля зелена 100 грамів поріжемо, додамо цибулю до яєць. Грам 30 вершкового масла розтопимо і додамо в начинку, додамо сіль і трохи чорного перцю, перемішуємо, начинка для млинців готова.
Млинці для фарширування я печу такі. До речі, не вимагають ваги, вам знадобиться для вимірювання будь-яку склянку або кухоль. У миску розбиваємо 1 яйце, додаємо 1 склянку кефіру, додамо сіль 1/2ч.л, 2ч.л цукру, 1 склянку борошна, перемішаємо і додамо соду, трохи соку лимона, щоб бути впевненим, що сода погасилася в тісті, оскільки кефір який завжди буває досить кислим і сода не встигає погаситися. Тепер додамо 1 склянку молока ще раз перемішуємо і вливаємо олію 1 ст л. Тісто готове, приступаємо до випічки, щоб прискорити процес я печу на двох сковорідках. Смажимо млинці, сковороду я змащу олією перед кожним млинцем. Виходить з цієї кількості тіста 12 млинців, я зазвичай відразу печу на 2-3 порції. Тепер фаршируємо млинці, загортаємо як подобається трикутником, прямокутником, я сьогодні вирішила зробити квадратиком. Тепер млинці прибираємо в холодильник, коли плануватимете подавати, просто кладемо на злегка змащену сковороду маслом і прогріваємо до легкого зарум’янювання з двох сторін. Тепер із запалу з жару подаємо до столу. Звичайно ж з чашкою чаю чи кави, подаю обов’язково зі сметаною.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…