Нове

Начинка вогонь: готую відразу багато і ставлю в холодильник і на сніданок, і на перекус

Сьогодні я до Вас з ідеєю смачного перекушування або сніданку, який можна приготувати про запас, поставити в холодильник, а потім коли потрібно розігріти і подати до столу. Ще покажу Вам одну з найулюбленіших начинок у нашій родині для млинців.

Інгредієнти:

Для млинців:

  • Борошно – 1 ст
  • Кефір – 1 ст
  • Молоко – 1 ст
  • Сіль – 1/2 ч.л.
  • Цукор – 2 ч.л
  • Рослинна олія – 1 ст.л
  • Яйце – 1 шт
  • Сода – 1 ч.л (+лимонний сік)

Для начинки:

  • Яйця – 7 шт
  • Цибуля зелена – 100 г
  • Вершкове масло – 30 г
  • Сіль – 1/2ч.л
  • Чорний перець – за смаком

Приготування:

Отже, приготуємо начинку, яйця 7 штук відваримо до готовності. Я кладу в ківш заливаю водою підсолюю, щоб не витекли під час варіння, якщо навіть лопнуть, варю рівно 10 хвилин. Очистимо і поріжемо кубиками. Цибуля зелена 100 грамів поріжемо, додамо цибулю до яєць. Грам 30 вершкового масла розтопимо і додамо в начинку, додамо сіль і трохи чорного перцю, перемішуємо, начинка для млинців готова.

Млинці для фарширування я печу такі. До речі, не вимагають ваги, вам знадобиться для вимірювання будь-яку склянку або кухоль. У миску розбиваємо 1 яйце, додаємо 1 склянку кефіру, додамо сіль 1/2ч.л, 2ч.л цукру, 1 склянку борошна, перемішаємо і додамо соду, трохи соку лимона, щоб бути впевненим, що сода погасилася в тісті, оскільки кефір який завжди буває досить кислим і сода не встигає погаситися. Тепер додамо 1 склянку молока ще раз перемішуємо і вливаємо олію 1 ст л. Тісто готове, приступаємо до випічки, щоб прискорити процес я печу на двох сковорідках. Смажимо млинці, сковороду я змащу олією перед кожним млинцем. Виходить з цієї кількості тіста 12 млинців, я зазвичай відразу печу на 2-3 порції. Тепер фаршируємо млинці, загортаємо як подобається трикутником, прямокутником, я сьогодні вирішила зробити квадратиком. Тепер млинці прибираємо в холодильник, коли плануватимете подавати, просто кладемо на злегка змащену сковороду маслом і прогріваємо до легкого зарум’янювання з двох сторін. Тепер із запалу з жару подаємо до столу. Звичайно ж з чашкою чаю чи кави, подаю обов’язково зі сметаною.

Нове

Популярне