Варто хоч раз скуштувати цю запіканку – і інакше готувати вже не захочеться. Ця запіканка виходить дуже ніжною, смачною, її легко приготувати і для рецепту не потрібні дорогі продукти.
А ще вона виходить дуже гарна – на розрізі виходить цікавий візерунок, тому вона і називається “ажурна” запіканка.
Інгредієнти:
Приготування:
Основа запіканки – сир, беремо будь-який, але краще по жирніше – буде смачніше. Потім туди ж додати цукор та ванільний цукор. Важливо розуміти, що родзинки солодкі, тому, якщо не любите занадто солодке, зменшуйте кількість цукру.
Потім додати манку в сирну масу і добре перемішати. Виходить класичний склад сирної запіканки.
А тепер найцікавіше:
Розкладаємо на столі лаваш, викладаємо сирну масу на нього та скручуємо рулетики.
У деякі рулетики можна покласти полуницю або інші заморожені або сезонні ягоди, або сирну масу додати родзинки – загалом, варіантів маса.
Рулетики потрібно викласти в змащену маслом форму для запікання. Викладаємо щільно! Зверху потрібно покласти кілька шматочків вершкового масла.
А тепер заливка:
Збиваємо цукор, яйце та сметану. Цією сумішшю потрібно полити рулетики.
Всю цю красу потрібно відправити в духовку на 30 хвилин за температури 180 градусів. Коли запіканка стане золотистого кольору, виймаємо.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…