Приготувати таке шоколадне печиво зможе кожен. Потрібен мінімальний набір продуктів і зовсім небагато часу. Воно виходить м’яке, смачне та дуже ароматне.
Інгредієнти:
Приготування:
До м’якого вершкового масла додаємо сіль, цукру та ванілін. Розтираємо силіконовою лопаткою.
Додаємо яйце кімнатної температури та втручаємо його вінчиком.
Тепер додаємо кефір кімнатної температури та знову перемішуємо продукти вінчиком.
Всипаємо 1/3 частину борошна, какао та розпушувач. Добре перемішуємо продукти вінчиком.
Додаємо все борошно, що залишилося, і перемішуємо тісто лопаткою.
Перекладаємо тісто в кондитерський мішок (або використовуємо для відсадження печива дві ложки). Відсаджуємо печиво на лист застелений пергаментним папером. Ложкою змоченою у воді злегка пригладжуємо піки, що виходять.
Випікаємо печиво в розігрітій до 180°C духовці близько 15 – 17 хвилин.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…