Приготувати таке шоколадне печиво зможе кожен. Потрібен мінімальний набір продуктів і зовсім небагато часу. Воно виходить м’яке, смачне та дуже ароматне.
Інгредієнти:
Приготування:
До м’якого вершкового масла додаємо сіль, цукру та ванілін. Розтираємо силіконовою лопаткою.
Додаємо яйце кімнатної температури та втручаємо його вінчиком.
Тепер додаємо кефір кімнатної температури та знову перемішуємо продукти вінчиком.
Всипаємо 1/3 частину борошна, какао та розпушувач. Добре перемішуємо продукти вінчиком.
Додаємо все борошно, що залишилося, і перемішуємо тісто лопаткою.
Перекладаємо тісто в кондитерський мішок (або використовуємо для відсадження печива дві ложки). Відсаджуємо печиво на лист застелений пергаментним папером. Ложкою змоченою у воді злегка пригладжуємо піки, що виходять.
Випікаємо печиво в розігрітій до 180°C духовці близько 15 – 17 хвилин.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…