Ділюсь рецептом простого, бюджетного, при цьому дуже смачного печива на кефірі. Випічка виходить не тільки дуже смачна, а й гарна, схожа на маленькі трояндочки-булочки! Можна приготувати булочки на 8 березня та будь-яке інше свято!
Інгредієнти:
Посипка: або звичайний цукор 1 ст.л
Приготування:
У тарілку для змішування розбиваю яйце, висипаю цукор, ванільний цукор, сіль, олію та виливаю кефір кімнатної температури.
Перемішую продукти та натираю апельсинову цедру. Знову перемішую. Додаю розпушувач та частину борошна. Перемішую вінчиком, додаю залишок борошна та вимішую тісто.
Розділяю тісто на 8 приблизно однакових частин. З кожної частини формую валик.
Отриманий валик розкочую в тонкий шар. Ширина пласта приблизно 7-8 мм.
На пласт насипаю заздалегідь промиті і підсушені родзинки.
Завертаю тісто у валик. Згортаю його не дуже щільно. Готовий варик поділяю на дві частини.
У кожної частини трохи відгинаю краї, формую розочку. Зверху посипаю цукром.
Ставлю печиво випікатися в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку. Час випічки приблизно 25 хвилин.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…