Просто, швидко, смачно, є можливість приготувати зранку, адже витратимо не більше 15-ти хвилин. “Ліниві” хачапурі подають на сніданок не ліниві господині, а ті, що вміють розпоряджатися часом і люблять своїх рідних.
Інгредієнти:
Приготування:
Робимо тісто, яке схоже за консистенцією на тісто для оладок – таке ж густе.
Розбиваємо в миску яйце, додаємо сіль і злегка збиваємо вилкою.
Вливаємо молоко (можна холодне із холодильника), розмішуємо.
Сир натираємо на великій тертці, додаємо в миску. Перемішуємо.
Сир підійде будь-який, беремо той, що подобається.
Тепер насипаємо борошно, перемішуємо.
Тісто готове. Будемо пекти хачапурі на сковорідці в олії або топленому маслі.
Виливаємо тісто на гарячу сковорідку, випікаємо на маленькому вогні 4-5 хвилин.
Перевертаємо, коли нижня сторона зарум’яниться і тримаємо хачапурі на вогні ще 3-4 хвилини.
Снідаємо гарячим хачапурі: сир апетитно тягнеться, сам корж дуже ніжний, м’який. Смачно та ситно – вранці це важливо:)
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…