Пропоную приготувати смачну вечерю або перекушування на сковороді з простих інгредієнтів. Страва виходить ароматною, соковитою і з апетитною скоринкою. Саме те, що треба для сімейної вечері.
Інгредієнти:
Приготування:
300 г свіжої капусти тонко нарізаємо. Пересипаємо капусту в миску. Додаємо яйця, сіль та борошно. Все перемішуємо, до смаку ще можна додати чорний мелений перець.
Зелену цибулю дрібно нарізаємо, можна взяти ще свіжий кріп. Додаємо зелену цибулю у миску до капусти.
На сковорідку наливаємо трохи олії, викладаємо капустяну масу і розподіляємо рівномірним шаром по дну. Зверху за бажанням можна посипати насінням кунжуту.
Накриваємо кришкою, ставимо на вогонь та готуємо на слабкому вогні приблизно 10 хвилин.
За допомогою тарілки перевертаємо та готуємо під закритою кришкою ще 10 хвилин.
Готовий корж перекладаємо на тарілку. Розрізаємо на порційні шматки, вона добре тримає форму.
Коржик вийшов дуже смачний, капуста добре просмажилася і стала дуже м’якою. Подавати можна зі сметаною, але і без сметани вона дуже смачна. Підійде як на сніданок, так і на вечерю або замість перекушування.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…