Пропоную приготувати смачну вечерю або перекушування на сковороді з простих інгредієнтів. Страва виходить ароматною, соковитою і з апетитною скоринкою. Саме те, що треба для сімейної вечері.
Інгредієнти:
Приготування:
300 г свіжої капусти тонко нарізаємо. Пересипаємо капусту в миску. Додаємо яйця, сіль та борошно. Все перемішуємо, до смаку ще можна додати чорний мелений перець.
Зелену цибулю дрібно нарізаємо, можна взяти ще свіжий кріп. Додаємо зелену цибулю у миску до капусти.
На сковорідку наливаємо трохи олії, викладаємо капустяну масу і розподіляємо рівномірним шаром по дну. Зверху за бажанням можна посипати насінням кунжуту.
Накриваємо кришкою, ставимо на вогонь та готуємо на слабкому вогні приблизно 10 хвилин.
За допомогою тарілки перевертаємо та готуємо під закритою кришкою ще 10 хвилин.
Готовий корж перекладаємо на тарілку. Розрізаємо на порційні шматки, вона добре тримає форму.
Коржик вийшов дуже смачний, капуста добре просмажилася і стала дуже м’якою. Подавати можна зі сметаною, але і без сметани вона дуже смачна. Підійде як на сніданок, так і на вечерю або замість перекушування.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…