У сезон ягід печу такий пиріг 3 рази на тиждень! Найсмачніша, незвичайна випічка з соковитою ягідною начинкою. Готується із найпростіших продуктів, швидко та легко. І жодного торта не треба! Показую рецепт.
Інгредієнти:
Приготування:
У блюдо викладаємо м’яке вершкове масло, додаємо яйце, цукор, соняшникову олію, ванільний цукор і ретельно розмішуємо ложкою до однорідності.
Висипаємо борошно, розпушувач і змішуємо, зібравши в ком.
Залишаємо невеликий шматочок і основну частину викладаємо у форму 20х20 сантиметрів, розрівнюємо по дну.
У маленький шматочок додаємо борошна та розмішуємо руками.
Вишню ріжемо навпіл і дістаємо кісточки. Насипаємо кукурудзяного крохмалю і розмішуємо.
Кладемо вишню поверх тіста і розрівнюємо.
Посипаємо підготовленою крихтою та випікаємо тридцять хвилин при 180 градусах.
Смачного!
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…