У сезон ягід печу такий пиріг 3 рази на тиждень! Найсмачніша, незвичайна випічка з соковитою ягідною начинкою. Готується із найпростіших продуктів, швидко та легко. І жодного торта не треба! Показую рецепт.
Інгредієнти:
Приготування:
У блюдо викладаємо м’яке вершкове масло, додаємо яйце, цукор, соняшникову олію, ванільний цукор і ретельно розмішуємо ложкою до однорідності.
Висипаємо борошно, розпушувач і змішуємо, зібравши в ком.
Залишаємо невеликий шматочок і основну частину викладаємо у форму 20х20 сантиметрів, розрівнюємо по дну.
У маленький шматочок додаємо борошна та розмішуємо руками.
Вишню ріжемо навпіл і дістаємо кісточки. Насипаємо кукурудзяного крохмалю і розмішуємо.
Кладемо вишню поверх тіста і розрівнюємо.
Посипаємо підготовленою крихтою та випікаємо тридцять хвилин при 180 градусах.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…