Нове

Моя обов’язкова випічка в сезон ягід: найсмачніший пиріг з ягідною начинкою з простих продуктів

У сезон ягід печу такий пиріг 3 рази на тиждень! Найсмачніша, незвичайна випічка з соковитою ягідною начинкою. Готується із найпростіших продуктів, швидко та легко. І жодного торта не треба! Показую рецепт.

Інгредієнти:

  • Вершкове масло – 120 г
  • Яйце – 1 штука
  • Соняшникова олія – 50 мілілітрів
  • Цукровий пісок – 120 г
  • Ванільний цукор – 8 г
  • Борошно – 300 г  + 50 г
  • Розпушувач – 10 г
  • Вишня – 500 г
  • Кукурудзяний крохмаль – 1 столова ложка

Приготування:

У блюдо викладаємо м’яке вершкове масло, додаємо яйце, цукор, соняшникову олію, ванільний цукор і ретельно розмішуємо ложкою до однорідності.

Висипаємо борошно, розпушувач і змішуємо, зібравши в ком.

Залишаємо невеликий шматочок і основну частину викладаємо у форму 20х20 сантиметрів, розрівнюємо по дну.

У маленький шматочок додаємо борошна та розмішуємо руками.

Вишню ріжемо навпіл і дістаємо кісточки. Насипаємо кукурудзяного крохмалю і розмішуємо.

Кладемо вишню поверх тіста і розрівнюємо.

Посипаємо підготовленою крихтою та випікаємо тридцять хвилин при 180 градусах.

Смачного!

Нове

Популярне