Він виходить настільки ніжний та смачний, що затягує і не помічаєш, як відлітає вся порція. Добре хоч готується швидко і не складно, тому можна готувати хоч щодня.
Інгредієнти:
Приготування:
У каструлю вливаємо 500 мл молока, я беру по жирніше, можна навіть краще брати 10% вершки. Додаємо 50 грамів цукру, ванільний цукор я додаю пачку, щіпку солі і додаємо кукурудзяний крохмаль 60 грамів, все перемішуємо.
Ставимо на вогонь і варимо на невеликому вогні до загусання.
Маса вже загуснула. Після загусання варимо ще приблизно хвилину і знімаємо з вогню, додаємо будь-які свіжі ягоди, у мене заморожена смородина, я її попередньо не розморожувала.
Перемішуємо трохи, щоб не було однотонності. Переливаємо відразу у форму, застелену харчовою плівкою, прикриваємо плівкою і залишаємо до остигання. Тепер десерт нарізаємо на шматочки і подаємо до столу, можна полити шоколадом чи джемом.
Ніжно та смачно, особливо оцінять любителі молочних десертів. Рекомендую приготувати, тим більше це зовсім не складно.
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…