Він виходить настільки ніжний та смачний, що затягує і не помічаєш, як відлітає вся порція. Добре хоч готується швидко і не складно, тому можна готувати хоч щодня.
Інгредієнти:
Приготування:
У каструлю вливаємо 500 мл молока, я беру по жирніше, можна навіть краще брати 10% вершки. Додаємо 50 грамів цукру, ванільний цукор я додаю пачку, щіпку солі і додаємо кукурудзяний крохмаль 60 грамів, все перемішуємо.
Ставимо на вогонь і варимо на невеликому вогні до загусання.
Маса вже загуснула. Після загусання варимо ще приблизно хвилину і знімаємо з вогню, додаємо будь-які свіжі ягоди, у мене заморожена смородина, я її попередньо не розморожувала.
Перемішуємо трохи, щоб не було однотонності. Переливаємо відразу у форму, застелену харчовою плівкою, прикриваємо плівкою і залишаємо до остигання. Тепер десерт нарізаємо на шматочки і подаємо до столу, можна полити шоколадом чи джемом.
Ніжно та смачно, особливо оцінять любителі молочних десертів. Рекомендую приготувати, тим більше це зовсім не складно.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…