Як приготувати тонкі млинці на кефірі? Насправді млинці готувати дуже просто. Найголовніше це дотримуватися планового рецепта приготування тіста для млинців. І звичайно ж бажано заздалегідь дістати всі інгредієнти з холодильника, щоб вони стали кімнатної температури, тоді вони ще краще з’єднаються. Заварні млинці дуже смачні і у них дуже цікава структура. Коли береш цей млинець з дірочками він такий ніжний і повітряний. А смак такий що неможливо відірватися.
Інгредієнти:
Приготування:
Подаємо до столу з варенням. Смачного!
Також читайте: ЯБЛУЧНІ МЛИНЦІ, АРОМАТНІ, НІЖНІ – ДІЛЮСЯ ІДЕАЛЬНИМ РЕЦЕПТОМ
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…