Цікава страва, яка чудово підходить і як закуска, і для перекушування. За рахунок кабачка воно виходить дуже соковита, а соус та начинка дають чудовий смак. Готуються піци дуже просто, легко та швидко. На запікання міні піц йде всього 7-10 хвилин, тому використовую простий прийом для того, щоб кабачок повністю приготувався. Страва дуже ароматна, соковита і смачна.
Інгредієнти:
Приготування:
Кабачок нарізаємо на кружечки завтовшки близько 1 см (у мене вийшло 12 шт.).
Змащуємо кабачок олією (за допомогою пензлика), посипаємо сіллю і викладаємо цією стороною вниз на деко. Потім змащуємо олією та посипаємо сіллю зверху.
Запікаємо кабачок у заздалегідь розігрітій духовці при 180 градусах 10 хвилин (рівень у духовці середній).
Змащуємо кружечки будь-яким томатним соусом (відходить по 1/3 ч. л.).
Ковбасу нарізаємо невеликими брусочками та розміщуємо на кабачку.
Додаємо зверху натертий сир і запікаємо при 200 градусах 7-10 хвилин (у мене пішло 7 хвилин).
Як тільки сир розплавиться і злегка зарум’яниться, готові міні піци на кабачку виймаємо, трохи остуджуємо і одразу подаємо на стіл.
Вони чудово підходять як перекус і на закуску. За рахунок кабачка піци виходять дуже соковитими, ковбаса та сир дають чудовий смак. Це дуже ароматна та смачна страва.
Смачного!!!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…