У сезон ягід та фруктів печу цей пиріг чи не щодня! Дуже смачний, незвичайний і ароматний. Готувати швидко, зовсім не складно, і доступні продукти. Усі хто пробує – без рецепта не йдуть! Показую вам.
Інгредієнти:
Приготування:
До курячого яйця додаємо цукор, наливаємо олії, і перемішуємо вінчиком до однорідності.
Додаємо тертої лимонної цедри, борошна, розпушувача і збираємо в кому.
Форму 25-26 см змащуємо вершковим маслом. Викладаємо більшу частину тіста і розподіляємо по всій формі.
Другий шматок тіста ділимо на три частини, формуємо джгут і викладаємо колами у форму.
Заповнюємо прогалини джемом.
Зверху викладаємо нарізані ягоди та/або фрукти і ставимо в розігріту до 180 градусів. Духовку – близько двадцяти п’яти хв.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…