Рецепти

Мій «обов’язковий» пиріг у сезон ягід: аромат на весь будинок, а готувати надзвичайно просто

У сезон ягід та фруктів печу цей пиріг чи не щодня! Дуже смачний, незвичайний і ароматний. Готувати швидко, зовсім не складно, і доступні продукти. Усі хто пробує – без рецепта не йдуть! Показую вам.

Інгредієнти:

  • Яєць курячих – 2 шт
  • Цукрового піску – 100 г
  • Ванільного цукру – 10 г
  • Натурального йогурту – 120 г
  • Соняшникової олії – 100 мл
  • Борошна – 180 г
  • Розпушувача – 12 г
  • Лимонної цедри
  • Черешні – 300 г

Приготування:

До курячого яйця додаємо цукор, наливаємо олії, і перемішуємо вінчиком до однорідності.

Додаємо тертої лимонної цедри, борошна, розпушувача і збираємо в кому.

Форму 25-26 см змащуємо вершковим маслом. Викладаємо більшу частину тіста і розподіляємо по всій формі.

Другий шматок тіста ділимо на три частини, формуємо джгут і викладаємо колами у форму.

Заповнюємо прогалини джемом.

Зверху викладаємо нарізані ягоди та/або фрукти і ставимо в розігріту до 180 градусів. Духовку – близько двадцяти п’яти хв.

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…