Рецепти

Мій «обов’язковий» пиріг у сезон ягід: аромат на весь будинок, а готувати надзвичайно просто

У сезон ягід та фруктів печу цей пиріг чи не щодня! Дуже смачний, незвичайний і ароматний. Готувати швидко, зовсім не складно, і доступні продукти. Усі хто пробує – без рецепта не йдуть! Показую вам.

Інгредієнти:

  • Яєць курячих – 2 шт
  • Цукрового піску – 100 г
  • Ванільного цукру – 10 г
  • Натурального йогурту – 120 г
  • Соняшникової олії – 100 мл
  • Борошна – 180 г
  • Розпушувача – 12 г
  • Лимонної цедри
  • Черешні – 300 г

Приготування:

До курячого яйця додаємо цукор, наливаємо олії, і перемішуємо вінчиком до однорідності.

Додаємо тертої лимонної цедри, борошна, розпушувача і збираємо в кому.

Форму 25-26 см змащуємо вершковим маслом. Викладаємо більшу частину тіста і розподіляємо по всій формі.

Другий шматок тіста ділимо на три частини, формуємо джгут і викладаємо колами у форму.

Заповнюємо прогалини джемом.

Зверху викладаємо нарізані ягоди та/або фрукти і ставимо в розігріту до 180 градусів. Духовку – близько двадцяти п’яти хв.

Смачного!

Останні новини

Маша Єфросиніна розповіла про чоловіка, який служить у ЗСУ

Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…

Смачний салат «Принц»

Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…

Смачні соковиті та пікантні биті огірки

Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…

Смачний люля-кебаб із курки

Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…

Макс Барських здивував різдвяним настроєм своїх фанів

Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…

Артур Логай поділився кадрами зі шрамами на руках

Український актор Артур Логай поділився відвертими спогадами про важкий період у своєму житті, який йому…