Нове

Мій «обов’язковий» пиріг у сезон ягід: аромат на весь будинок, а готувати надзвичайно просто

У сезон ягід та фруктів печу цей пиріг чи не щодня! Дуже смачний, незвичайний і ароматний. Готувати швидко, зовсім не складно, і доступні продукти. Усі хто пробує – без рецепта не йдуть! Показую вам.

Інгредієнти:

  • Яєць курячих – 2 шт
  • Цукрового піску – 100 г
  • Ванільного цукру – 10 г
  • Натурального йогурту – 120 г
  • Соняшникової олії – 100 мл
  • Борошна – 180 г
  • Розпушувача – 12 г
  • Лимонної цедри
  • Черешні – 300 г

Приготування:

До курячого яйця додаємо цукор, наливаємо олії, і перемішуємо вінчиком до однорідності.

Додаємо тертої лимонної цедри, борошна, розпушувача і збираємо в кому.

Форму 25-26 см змащуємо вершковим маслом. Викладаємо більшу частину тіста і розподіляємо по всій формі.

Другий шматок тіста ділимо на три частини, формуємо джгут і викладаємо колами у форму.

Заповнюємо прогалини джемом.

Зверху викладаємо нарізані ягоди та/або фрукти і ставимо в розігріту до 180 градусів. Духовку – близько двадцяти п’яти хв.

Смачного!

Нове

Популярне