Пропоную вам рецепт неймовірно смачного тістечка, яке готується за лічені хвилини! Зовні виходить ніжна та тендітна скоринка, а всередині солодка тягучка. Такий десерт просто ідеальний до філіжанки кави. Рекомендую спробувати!
Інгредієнти:
Приготування:
До яєчних білків додаємо щіпку лимонної кислоти та збиваємо міксером 1 хвилину до легкої піни.
Додаємо щіпку ваніліну і поступово підсипаємо цукор.
Збиваємо білки міксером до щільної пишної глянсової маси. На це потрібно хвилин 10-15. Залежить від потужності міксера. На віночках повинні залишатися гострі піки.
Горіхи подрібнюємо у блендері або дрібно нарізаємо ножем. Шоколад також подрібнюємо.
До збитих білків додаємо подрібнені горіхи та шоколад і перемішуємо лопаткою знизу нагору. Довго вимішувати не потрібно, щоб білки не осіли.
Викладаємо по 1 ст. ложці білкової маси на лист, застелений пергаментним папером, і відправляємо в духовку, розігріту до 150 градусів приблизно на 20 хвилин.
Готові тістечка виймаємо з духовки і даємо полежати на деку ще 5 хвилин.
Потім перекладаємо печиво на решітку до повного остигання.
Зверху печиво виходить дуже тендітним, а всередині залишається м’яка тягучка. Якщо хочете, щоб печиво вийшло, як безе, сухе, то зменшуйте температуру духовки і тримайте печиво в духовці довше.
Ідеальний десерт до філіжанки кави! Горішки та шоколад чудово доповнюють це тістечко!
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…