Приготування курячого філе не займає багато часу, а результат просто приголомшливий! Спробуйте страву з найніжнішими вершками, прянощами та спеціями. Це дуже смачно!
Інгредієнти:
Приготування:
Беремо куряче філе та робимо надрізи хрест на хрест. Натираємо сіллю та перцем.
На сковорідку наливаємо трохи рослинної олії і додаємо шматочок вершкового масла і обсмажуємо 2 зубчики часнику.
Кладемо на сковорідку до часнику курячу грудку і обсмажуємо з двох боків до золотистої скоринки.
Перекладаємо на тарілку курячі грудки і виймаємо часник (він нам більше не потрібен).
Далі викладаємо на сковорідку нарізану цибулю і додаємо шматочок вершкового масла. І обсмажуємо цибулю до прозорого стану.
Додаємо до цибулі часник, перемішуємо і смажимо буквально пів хвилини.
Тепер додаємо склянку бульйону, петрушку та солимо за смаком.
Перемішуємо і додаємо пів склянки вершків 10% жирності та пів чайної ложки мускатного горіха.
Проварюємо соус 3-4 хвилини і викладаємо курячі грудки.
Поливаємо зверху курку бульйоном і тушкуємо грудку 15 хвилин. Побажанню грудку можна посипати сиром.
Перед подачею на стіл посипаємо зеленню.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…