Приготування курячого філе не займає багато часу, а результат просто приголомшливий! Спробуйте страву з найніжнішими вершками, прянощами та спеціями. Це дуже смачно!
Інгредієнти:
Приготування:
Беремо куряче філе та робимо надрізи хрест на хрест. Натираємо сіллю та перцем.
На сковорідку наливаємо трохи рослинної олії і додаємо шматочок вершкового масла і обсмажуємо 2 зубчики часнику.
Кладемо на сковорідку до часнику курячу грудку і обсмажуємо з двох боків до золотистої скоринки.
Перекладаємо на тарілку курячі грудки і виймаємо часник (він нам більше не потрібен).
Далі викладаємо на сковорідку нарізану цибулю і додаємо шматочок вершкового масла. І обсмажуємо цибулю до прозорого стану.
Додаємо до цибулі часник, перемішуємо і смажимо буквально пів хвилини.
Тепер додаємо склянку бульйону, петрушку та солимо за смаком.
Перемішуємо і додаємо пів склянки вершків 10% жирності та пів чайної ложки мускатного горіха.
Проварюємо соус 3-4 хвилини і викладаємо курячі грудки.
Поливаємо зверху курку бульйоном і тушкуємо грудку 15 хвилин. Побажанню грудку можна посипати сиром.
Перед подачею на стіл посипаємо зеленню.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…