Приготування курячого філе не займає багато часу, а результат просто приголомшливий! Спробуйте страву з найніжнішими вершками, прянощами та спеціями. Це дуже смачно!
Інгредієнти:
- Куряче філе – 2 шт
- Цибуля – 2-3 шт
- Часник – 2+3 зубчики
- Вершки – 125 мл
- Бульйон – 250 мл
- Сир – 50 г
- Петрушка – 1 ст.л.
- Рослинна олія, вершкове масло
- Сіль перець
- Мускатний горіх
- Зелена цибуля
Приготування:
Беремо куряче філе та робимо надрізи хрест на хрест. Натираємо сіллю та перцем.
На сковорідку наливаємо трохи рослинної олії і додаємо шматочок вершкового масла і обсмажуємо 2 зубчики часнику.
Кладемо на сковорідку до часнику курячу грудку і обсмажуємо з двох боків до золотистої скоринки.
Перекладаємо на тарілку курячі грудки і виймаємо часник (він нам більше не потрібен).
Далі викладаємо на сковорідку нарізану цибулю і додаємо шматочок вершкового масла. І обсмажуємо цибулю до прозорого стану.
Додаємо до цибулі часник, перемішуємо і смажимо буквально пів хвилини.
Тепер додаємо склянку бульйону, петрушку та солимо за смаком.
Перемішуємо і додаємо пів склянки вершків 10% жирності та пів чайної ложки мускатного горіха.
Проварюємо соус 3-4 хвилини і викладаємо курячі грудки.
Поливаємо зверху курку бульйоном і тушкуємо грудку 15 хвилин. Побажанню грудку можна посипати сиром.
Перед подачею на стіл посипаємо зеленню.
Смачного!