Цей швидкий, легкий торт “Медовик” раджу спробувати всім! Ніжний сметанний крем, який немов тане в роті.
Інгредієнти:
Тісто
Крем
Приготування:
У каструлю вливаємо мед і ставимо на повільний вогонь. Після закипання додаємо соду та перемішуємо. Кладемо масло і перемішуємо.
У чисту миску вливаємо яйця, збиваємо міксером, підсипаючи цукор. Додаємо медову масу та просіюємо борошно, змішуємо.
Форму 20х30 см застилаємо пергаментом та виливаємо 1/2 тіста. Випікаємо 6-7 хв, при 160 град. Випікаємо так два коржі.
Кладемо один на одного і обрізаємо нерівності. Розрізаємо навпіл. Краї подрібнюємо у кух. комбайні.
У чисту миску вливаємо вершки, змішуємо міксером. Кладемо сметанку, цукрову пудру, перемішуємо.
На блюдо кладемо один корж, мажемо кремом. Накриваємо другим коржем, мажемо кремом. Робимо так з усіма коржами.
Наприкінці все змащуємо кремом і присипаємо крихтою. Забираємо у холодильник на 2 години.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…